• Aleea Uzinei Nr. 1, Zarnesti, Jud. Brasov

  • +40745668667

  • Romană English

Despre noi

Acasă / Despre noi

megalift

MEGALIFT Mutari industriale

Ne adaptam in permanenta cerintelor clientilor nostri iar orice operatiune ce pare a fi imposibil de realizat nu reprezinta decat o provocare pentru noi!

Indiferent de ce echipament sau utilaj aveti de mutat, demontat sau transportat, indiferent de conditiile dificile sau spatiul insuficient si indiferent de greutate noi ne vom ocupa de aceste operatiuni cu profesionalism. Va oferim garantia integritatii echipamentelor, a ducerii la bun sfarsit cu succes a operatiunilor si o experienta placuta de relocare.

In afara diverselor operatiuni de manipulare ne putem ocupa si de tot procesul de relocare a echipamentelor unei intregi fabrici: prelevarea informatiilor necesare mutarii, eventuala demontare a utilajelor, incarcarea acestora, transportul,descarcarea si pozitionarea lor la noua locatie.

Firma noastra dispune si de un spatiu de depozitatre de aprox. 2000mp deservit de doua poduri rulante primul avand capacitatea de 12,5 tone iar al doilea avand capacitatea de 80 de tone, spatiu pe care il putem pune la dispozitia dumneavoastra in cazul in care doriti sa depozitati anumite echipamente si nu dispuneti de spatiul necesar.