• Aleea Uzinei Nr. 1, Zarnesti, Jud. Brasov

  • +40745668667

  • Romană English

Mutari industriale

Acasă / Mutari industriale

        Avem o echipa compusa din profesionisti si oameni calificati pentru a manipula si pentru a transporta in siguranta echipamentele pe care dumneavostra doriti sa le demontati, relocati, transbordati, incarcati, descarcati si transportati. Dispunem de cele mai bune utilaje necesare efectuarii acestor operatiuni.

 - relocari

 - transbordari

 - descarcari / incarcari

 - introduceri / scoateri din fundatie

 - transport

        Indiferent de ce echipament sau utilaj aveti de mutat, demontat sau transportat, indiferent de conditiile dificile sau spatiul insuficient si indiferent de greutate, noi ne putem ocupa de aceste operatiuni oferindu-va garantia integritatii echipamentelor si a ducerii la bun sfarsit a operatiunilor.

        Utilajele noastre compacte sunt capabile sa execute operatiuni de ridicare sau demontare a echipamentelor cu greutati mari chiar si cand spatiul este restrans.

        Avem utilaje si echipamente capabile sa manipuleze greutati de pana la 500 tone in spatii restranse.

        Deasemenea ne putem ocupa de tot procesul de relocare a unei intregi fabrici de la prelevarea informatiilor necesare mutarii, demontarea utilajelor, incarcarea acestora, transportul, descarcarea si pozitionarea lor la noua locatie.

Ne adaptam in permanenta cerintelor clientilor nostri iar orice operatiune ce pare a fi imposibil de realizat nu reprezinta decat o provocare pentru noi!